Välj en sida

Är du vår nya medarbetare?

Sinica AB

Sinica som arbetsgivare

Vi är ett litet företag med höga ambitioner. Med målsättningen att alla våra medarbetare skall stortrivas, känna sig både hörda och få igenkänning för dess insatser.

Därför sätter vi alltid dig och dina behov i fokus.

R

Uppdrag

Vi är inte som de flesta konsultfirmor. Vi strävar alltid efter att du ska ha det perfekta uppdraget för just dig. Att du trivs och utvecklas är det viktigaste, inte vad arvodet blir för firman.

R

Förmåner

Lönen är alltid viktig och önskar du få mer fritid? Det löser vi. Vill du istället prioritera din pension, eller om du hellre ser fördelen i att ha en tjänstebil så löser vi det. Vi tror på flexibilitet där medarbetaren själv får strukturera upp en lösning som bäst möter dess behov.

R

Personlig utveckling

På dina villkor och efter dina önskemål. Vill du bli scrum master eller produktägare framöver? Vi hjälper dig med kurser och det som behövs för att gå i den riktning som du väljer. Vi letar aktivt efter de uppdrag som du vill ha och passar din livssituation. 

Vad vi söker i en medarbetare

Vi söker dig som har en Master of Science inom data, mekatronik, IT eller motsvarande utbildning i grunden. Just nu söker vi utvecklare, verifieringsingenjörer, scrum masters och produktägare för nya intressanta projekt där det finns stort utrymme för personlig utveckling.

R

Ambition

Är du en person som vill lite mer? Vi söker dig som har lite högre ambitioner än din bordsgranne. 

R

erfarenhet

Har du redan arbetat några år inom området? Kanske är vi ditt nästa steg i karriären och kan erbjuda dig den delaktighet du söker? 

R

social kompetens

Det är viktigt för oss att du passar in i gänget. Vi är ett socialt gäng som trivs med varandra och ser gärna att även du mår bra med oss.

R

teknikintresse

Vi är ett företag av tekniker där vi tycker om teknik. Oavsett om det är fordon, gadgets eller om det är olika mjukvarutekniker. Även du bör ha ett intresse av teknik och känna en inre drivkraft att dela vår passion.

Låter det intressant eller vill du veta mer?
– Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss