Välj en sida

Om oss

Sinica AB
  • Engagemang 100% 100%
  • Kreativitet 100% 100%
  • Lyhördhet 100% 100%
  • Flexibilitet 100% 100%

Bakgrund

Vi startade 2015 med visionen att skapa en mindre konsultfirma som inte är driven av kvartalshets och prestige. Med våra duktiga medarbetare och deras engagemang i fokus har vi stadigt expanderat vår verksamhet. Genom att hålla fast vid våra kärnvärden och agera inkluderande har vi lyckats bibehålla en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vår stora passion för teknik för oss samman.

Sinica <3 Software

Framtiden kommer innehålla allt mer mjukvara i olika former och det finns ytterst få branscher där integrationen mellan programvara och teknik inte är avgörande. Innovation inom mjukvaruområdet är väsentligt om vi ska bibehålla dagens starka utvecklingstakt. För Sverige är mjukvara sedan länge hårdvaluta och en avgörande ingrediens för en konkurrenskraftig industri. I framkant nämns ofta fordonsindustrin och det är just där vi på Sinica valt att rikta vår spetskompetens. Vi vill vara med och bidra till utvecklingen på ett kreativt sätt i konstellationen av en proaktiv och social anda.

Create in Mind, Technology by heart

Våra ledord talar för sig själv; kreativa ingenjörer som älskar teknik.  Genom en djup teknisk kompetens och med viljan att göra vårt yttersta i varje moment hjälper vi våra kunder att nå nya höjder.

Som vana problemlösare och med förmågan att se helheten i kunders utmaningar når vi resultat effektivt. Vi arbetar prestigelöst och levererar insatser som gör skillnad. Med uppriktig kommunikation låter vi således kreativitet och teknik forma smarta lösningar.

Vår vision & värdegrund

Sinica engagerar vi oss i de projekt vi åtar oss och värnar om våra kunders framgångar. Genom att ta tillvara på möjligheter och effektivt slutföra de åtgärder som krävs når vi våra gemensamma mål. Vi strävar efter att ha de bästa konsulterna i branschen. Vi ska vara det lilla företaget som är minst lika professionellt som det stora företaget. Oavsett om ni är kund, leverantör eller medarbetare ska ni känna vårt genuina engagemang och att Sinica är företaget för er. Genom att kontinuerligt utveckla av våra medarbetare och våra tjänster strävar vi efter att ligga i framkant.

Sinica som en stark extern resurs

Nedan är några av de områden som vi är starka och fokuserar inom.

R

Utveckling

Vi har lång erfarenhet inom utveckling och hjälper er öka den digitala förändringstakten. Vår fokus ligger på Embedded utveckling och Continuous Integration. Välarbetad mjukvara är idag en förutsättning och vi har därav lagt vår fokus vid detta breda framtidsområde. Våra konsulter driver utvecklingen framåt inom era uppsatta ramar.
R

Projektledare/Produktägare

Flera av våra konsulter har erfarenhet av projektledning, ägarskapet av budget och att ansvara för en produkts framgång. Oavsett om det är en agil miljö eller om det är klassiska projekt som ska drivas, så har vi den erfarenhet som krävs för att kontinuerligt leverera en produkt med rätt innehåll och kvalitet. 

R

Verifiering

Verifiering planeras ofta in i slutskedet vilket vi anser är ett misstag. Det är ett viktigt moment i utvecklingsprocessen. För att kontrollera att produkten motsvarar uppsatta krav bör det implementeras löpande. Eftersom verifiering blir allt mer komplext har vi valt att erbjuda er rätt kompetens inom området.

Kontakta oss för mer information

Låter det intressant? Tveka inte att ta kontakta med oss.